Továbbra is keresik a nagybajcsi férfit

Illusztráció: Kulcsár Kutató - Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány
HAK
2022.05.10. 07:20

A lakosság segítségét is kérik a Huszár Lőrinc megtalálásához, aki május 7-én, szombaton tűnt el. Nagy erőkkel keresték az elmúlt napokban, hétfőn kutyás segítséget is kértek a keresők.

Hirdetés

A győrszentiváni polgárőrök és önkéntes tűzoltók a hivatalos közösségi oldalukon kérték a lakosság segítségét, hogy Huszár Lőrincet mielőbb megtalálhassák. A férfit már a rendőrség is keresi, miután a családja bejelentette az eltűnést. A beszámoló szerint a rendőrség, a polgárőrök és a hozzátartozók a hétvégén nagy erőkkel keresték az eltűnt személyt, de sajnos nem jártak sikerrel.

A Kulcsár Kutató – Mentőkutyás Szolgálat Alapítványhoz érkezett május 9-én a riasztás, hogy szombaton, nagybajcsi otthonából kerékpárral a Duna partra indult el a férfi, és azóta nincs róla hír. Az információk szerint hétfőn találkoztak vele horgászok a Győrszentiván-Kertvárosnál a parton. A megtalálása azért is nagyon fontos, mert a férfi zavar állapotú és rosszul tájékozódik.  

A helyszíni egyeztetés után a szakemberek megkezdték a terület átvizsgálását a speciálisan erre kiképzett kutyákkal. Éjfélig a Nagybajcs és Győr -Likócs közötti területeket fésülték át, beleértve a Mosoni-Duna partját is. Sajnos erőfeszítésük nem járt sikerrel, a rendőrség a kutatást éjjel negyed 1-kor további intézkedésig felfüggesztette.

Huszár Lőrinc körülbelül 166-170 cm magas, testalkata köpcös. A haja színe őszesbarna, illetve kopasz, míg a szeme színe barna. Az 1955-ben született férfi a jobb lábára sántí és foyamatosan hangosan beszél.

Ha valaki látja a fotón szereplő férfit, kérjük keressék a győrszentiváni polgárőröket a 30/311 27 32 es számon vagy hívják a 112 es segélyhívót!

Nyitóképünk illusztráció!

Kapcsolódó témák: #eltűnt személy | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat