Rendőrségi felhívás

Toborzás, bűnmegelőzési tanácsokkal fűszerezve

Fotó: police.hu
Győr+
2022.07.29. 09:58

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársai az ikrényi vízi sportcentrumban adtak bűnmegelőzési tanácsokat a strandolóknak, valamint a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatták a pavilonhoz érkezőket.

A bűnmegelőzési szakemberek július 28-án a reggeli óráktól kora délutánig adtak tájékoztatást az érdeklődőknek az áldozattá válás elkerülése érdekében teendő intézkedésekről, és – amennyiben a baj megtörtént – a segítségkérés módjairól.

A prevenciós ponthoz érkezőket a szakemberek vagyonvédelmi tanácsokkal látták el, felhívták a figyelmet a nyáron előforduló trükkös lopásokra, valamint a lakásbetörések és az idősek sérelmére elkövetett csalások megelőzésének lehetőségeire. A helyszínen aki akarta, kipróbálhatta a bódult állapotot szimuláló szemüvegeket is.

A szakemberek emellett tájékoztatást adtak a Rendőrség Határvadász Ezredébe szerződéses határvadásznak történő jelentkezés lehetőségéről, a szolgálatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, az illetményről és az egyéb juttatások mértékéről.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata folyamatosan fogadja a benyújtott jelentkezéseket. A szerződéses határvadász-képzés a felvételi eljárást sikeresen teljesítő jelentkezők számára gördülő rendszerben fog indulni.

Bővebb információ ide kattintva érhető el.

Forrás: police.hu