Több ezren buliztak Geszti Péter nyárzáró koncertjén Győrben

Győr+ Fotó: Marcali Gábor
2023.08.26. 21:57

Több ezren buliztak Geszti Péter fellépésén szombaton este a Dunakapu téren. A hagyományos nyárzáró nagykoncert a Győri Bortörténelmi Napok csúcseseménye is volt egyben. A boros fesztivál vasárnap este ér véget.

Geszti Péter 2017-ben koncertezett utoljára Győrben, akkor az újjáalakuló Rapülőkkel, és mint a koncert előtt a Győr+ Médiának elmesélte, szép emlékek fűzik a városhoz:

Sok ismerősöm van Győrben, mindig szívesen jövök ide, kedvelem a várost. A 2017-es koncertről is szép emlékeim vannak, nagy buli volt, jól sikerült. A mostani szombat estére a Best of Geszti Show-val készültünk, ahol a Rapülők, a Jazz+Az, és a Gringo Star legnépszerűbb dalait játsszuk, és persze még sok minden mást is, amihez ezeken kívül közöm volt” – fogalmazott Geszti.

A legnehezebb feladat talán az volt, hogy olyan műsort állítsunk össze a széles kínálatból, amit mindenki ismer és szeret, hiszen 30 év dalai vannak belesűrítve egy koncertbe. Van köztük teljesen friss dal, és olyan is, amely még az 1990-es években volt sláger. Hogy a kettő között mi minden jött be az életünkbe, azt is bemutatjuk ezen a koncerten, ahol remélem, mindenki jól érzi majd magát.”

Az eseményen köszöntőt mondott dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere:

„A Győri Bortörténelmi Napok mai napja nyárzáró is egyben, ahol összegezni kell a magunk mögött hagyott hónapokat. Győrben ezen a nyáron is rengeteg esemény volt. Volt popzene, rockzene, népzene, és nagyon sokszor megtöltöttük ezt a teret.” – emlékeztetett dr. Dézsi Csaba András, majd hozzátette:

„És, ahogy az időjárásból is látjuk, a nyárnak egyelőre nincs vége! Van még néhány nap, amíg a gyerekek visszatérnek az iskolákba, sőt, szeptember 23-án pótoljuk az elmaradt nyári ValMar-koncertet is. Úristen, mi lesz itt! Arra is mindenkit várunk nagyon sok szeretettel” – zárta köszöntőjét a polgármester, felkonferálva az est főfellépőjét.

Galéria: Marcali Gábor

Geszti Péter Best of koncertjén több ezren buliztak önfeledten a jól ismert slágerekre, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a hangulatot Náksi pörgette fel a Geszti-show előtt. A szombat délután legjobb pillanatait pedig itt mutatjuk:

Galéria: O. Jakócs Péter

Galéria: MekliZ Fotó

Galéria: Rózsa Tamás

A bornapoknak azonban még nincs vége, holnap is lehet finom borokat kóstolni, a koncertek és a további programok sem maradnak el, amelyekről bővebben itt olvashat:

A szombat délután legjobb pillanatait pedig itt mutatjuk:

Kapcsolódó témák: #Győr | #Győri Bortörténelmi Napok | #nyárzáró |