Hirdetés
Összesítő a megyéből

Több baleset is történt

Fotó: police.hu
Győr+
2020.04.22. 09:48

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök egy személyi sérüléssel és négy anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában

Hirdetés

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2020. április 21-én 9 óra 55 perckor, Győrben, a Nyár utca és Gyepszél utca kereszteződésében. Egy 71 éves győri férfi közlekedett tehergépkocsival a Tavasz utca felől, a Kossuth Lajos út irányába. Haladása során a Gyepszél utca és a Nyár utca kereszteződésében nem biztosított elsőbbséget a Liget utca felől, az 1-es számú főút irányába közlekedő személygépkocsinak, és összeütköztek. Az ütközés következtében a tehergépkocsi a jobb oldalára borult, a személygépkocsit vezető győri férfi megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték.

police.hu

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 127. kilométerszelvényében, Ikrény térségében, 2020. április 21-én 15 óra 30 perckor. Egy 57 éves döri férfi közlekedett utánfutót vontató személygépkocsijával Mosonmagyaróvár felől, Budapest irányába. Haladása során az utánfutón nem megfelelően rögzített 20 köbméteres ponyvatartály az úttestre borult, aminek a mögötte haladó autó nekihajtott. Az ütközés következtében a jármű első lökhárítója, alja és jobb oldala megsérült.

Hirdetés

A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy minden esetben körültekintő módon, az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezessenek és minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!

police.hu

Kapcsolódó témák: #közlekedés | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat