Kormányzati támogatás

Tízmilliárd forintos támogatást kap Győr a kormánytól az ipari park bővítésére

Fotó: Dr. Dézsi Csaba András Facebook oldala
Győr+
2022.02.06. 15:29

A hírt dr. Dézsi Csaba András, valamint Kara Ákos és Simon Róbert Balázs jelentette be hivatalos Facebook oldalán.

Remek hírről számolt be nem sokkal ezelőtt hivatalos facebook oldalán dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere, valamint a térség két országgyűlési képviselője, Kara Ákos és Simon Róbert Balázs:

Győr nem kevesebb, mint 10 milliárd forintos támogatást kap a magyar kormánytól az ipari park bővítésére.

Győr polgármestere elsőként Simon Róbert Balázs és Kara Ákos hatékony és eredményes munkáját és segítségét köszönte meg, hozzátéve: „Ha munka van, akkor anyagi biztonság is van. Győr ezzel tovább erősödik.”

Ezt követően pedig a megítélt támogatásáért a győriek nevében is külön köszönetet mondott Orbán Viktor miniszterelnöknek, Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszternek, valamint Varga Mihály pénzügyminiszternek.

A hírről gyakorlatilag egyidőben számoltak be a térség országgyűlési képviselő is.

Kara Ákos bejegyzésében kiemeli: a támogatásnak köszönhetően tovább fejlődhet Győr és az egész térség, továbbá újabb munkahelyek jöhetnek létre a városban.

Simon Róbert Balázs úgy fogalmazott: „Dr.Dézsi Csaba András polgármester úrral és Kara Ákos országgyűlési képviselőtársammal kiemelt feladatunknak tartjuk a győri gazdaság további erősítését, ezért kértük ezt a kormányzati támogatást Győr számára.”

Forrás és további részletek: Dr. Dézsi Csaba András, Kara Ákos és Simon Róbert Balázs hivatalos facebook oldala.

Kapcsolódó témák: #fejlesztés | #Győr |