Tilos jelzés ellenére hajtott a kereszteződésbe

Győr+ Fotó: police.hu
2022.10.25. 10:49

Egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez riasztották a győri rendőröket.

Hirdetés

A 83-as számú főúton, Győr felől Tét irányába közlekedett Audi típusú személygépkocsijával egy 24 éves kajárpéci nő 2022. október 24-én 13 óra 30 perc körül. A Koroncói úthoz érve – vélhetően figyelmetlen vezetése következtében – a fényjelző készülék piros jelzése ellenére behajtott a kereszteződésbe, ahol összeütközött a neki balról – a zöld jelzésen keresztül, szabályosan – haladó 46 éves lenti férfi által vezetett Alfa Romeo személygépkocsinak. A baleset során a vétlen jármű utasa, egy 31 éves győri nő megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is kéri a járművezetőket, hogy közlekedjenek szabályosan, türelmesen!

  • Gondolják át, mi lehet a szabálytalanság következménye! Nemcsak rendőri intézkedés, hanem akár súlyos, vagy végzetes kimenetelű közlekedési baleset, amelynek következményeit nem lehet utólag megváltoztatni.
  • Ne veszélyeztessék saját magukat, utasaikat, közlekedő partnereiket azzal, hogy gyorsan hajtanak, tilosban előznek, áthajtanak a tilos jelzésen!
  • Vigyázzanak magukra, családtagjaikra, utasaikra, és legyenek tekintettel közlekedő partnereikre is!

… hogy mindenki hazaérjen!

Forrás: police.hu

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés | #rendőrség |