Hirdetés
Kuopiótól Brassóig

Testvérvárosi körkép

Fotó: Pixabay
Győr+
2020.11.22. 09:11

Melyek voltak Győr testvérvárosaiban az elmúlt hét fontos eseményei? Összeállításunkból kiderül.

Hirdetés

Virtuális kerekasztal-beszélgetést tartottak ingolstadti orvosok és gyógyszerészek, valamint Ingolstadt város és az Audi AG egészségügyi részlegének képviselői. Az egyeztetés témája a tervezett ingolstadti oltócentrum volt.

Brassóban a járvánnyal kapcsolatban call-centert és tesztközpontot is nyitottak, Colmarban pedig lakossági információs vonalat hoztak létre, ami segít megválaszolni a Covid-19-cel kapcsolatos kérdéseket.

Hirdetés

Dunaszerdahelyen működik a járási, ingyenes antigén-tesztelési mintavételi pont. Nof Hagalilban az 5. és 6. osztályos tanulók ismét teljes időtartamban, heti öt napot járnak iskolába.

Sindelfingenben november 16-tól még erősebben ellenőrzik a koronavírus-szabályok betartását. Wuhanban és Hubei tartományban november 17-én nem volt új koronavírusos eset. Egy gyógyultat jelentettek ezen a napon, hat főnél pedig letelt a karantén.

Nyizsnyij Novgorodban az eddigi megbízott polgármestert, Jurij Shalabajevet választották meg polgármesternek.

Erfurtban nyereményjátékkal ösztönzik arra az embereket, hogy karácsonyra helyi termékeket vásároljanak. A játékban a blokkokkal lehet részt venni.

Kuopióban is készülnek az ünnepekre, itt már a város mintegy húsz méter magas karácsonyfáját is felállították. Poznanban a Malta jégpálya megnyitásával elkezdődött a téli szezon.

Kezdő nyitókép: Brassó (Fotó: Pixabay)

Kapcsolódó témák: #Győr | #testvérvárosi partnerség |
likeold
a fb oldalunkat