Hirdetés
Testvérvárosi partnerség

Testvérvárosi körkép

Fotó: Pixabay
Győr+
2022.06.26. 15:03

Ezen a héten is csokorba gyűjtöttük Győr testvérvárosainak legfontosabb híreit.

Hirdetés

Brassó: A városháza 28 automata illemhelyet helyez el nyilvános helyeken Brassóban és Brassópojánban. Az önkormányzat kiírta a pályázatot nyilvános illemhelyek vásárlásának 4 éves keretszerződésére.

Colmar: A Dominikánus Könyvtár négyévnyi felújítási munka után megnyitja kapuit a nagyközönség előtt. A hivatalos megnyitó június 25-én 17:00 órakor lesz, melyen Győr képviseletében a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium Vox Angelorum Leánykara lép fel. (Fenti nyitóképünkön Colmar óvárosának részlete látható.)

Hirdetés

Dunaszerdahely: Június 25-én, a sikabonyi reptéren rendezték meg a VI. Felvidéki Vágtát, amely számos programmal, kézművesek udvarával, gazda- és termelői piaccal, a történelmet idéző lovasbemutatókkal és a Nemzeti Vágta előfutamaival várta a családokat – ezúttal teljesen ingyenesen.

Poznań: A nyár a rockzene rajongóit vonzza a Strzeszyńskie-tóhoz. A „Na Waves” koncertsorozat keretében Poznań városa idén négy zenekart hívott meg, akik két ünnepi hétvégén lépnek fel. Kezdés július 1-jén. A rendezvényeken való részvétel ingyenes.

Sindelfingen: Sindelfingenben található „Schnödeneck” műemléki kertvárosi település idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. Ebből az alkalomból június 25-én kiállítás nyílik a sindelfingeni városi galériában „Schnödeneck, különleges település 100 éve” címmel.

Kapcsolódó témák: #Győr | #testvérvárosi partnerség |
likeold
a fb oldalunkat