Halálos áldozata is van a győri kamionbalesetnek

Győr+ Fotó: László Zoltán, Autópályahírek.hu/Facebook
2024.07.05. 11:10

Súlyos baleset történt pénteken délelőtt az M1-es autópálya győri szakaszán, ahol három kamion ütközött össze. A legfrissebb hírek szerint egy ember életét vesztette.

Frissítés 15.07: Félpályán megindulhatott a forgalom az M1-es autópályánírja a police.hu

Frissítés 14.25: Az 1-es főút is bedugult Győrnél Részletek itt!

Frissítés 11.45 Sajnos halálos a baleset

A balesetben egy személy életét vesztette, valamint három személy megsérült – írja a police.hu. A rendőrök a szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, torlódásra kell számítani. A Budapest felől érkezők rendőri irányítás mellett a 123-as csomópontban le illetve vissza is tudnak térni az M1-es autópályára.

Mindkét irányban már több, mint 5 km hosszan araszolnak a járművek. Aki teheti, válasszon másik útvonalat! – javasolja az Útinform.

Frissítés 11.17 A győri tűzoltók emeltek ki egy embert

A győri hivatásos tűzoltók kiszabadítottak, majd kiemeltek egy embert az egyik kamionból, amely részese volt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr közelében történt hármas karambolnak -közölte a Katasztrófavédelem. A rajok feszítővágót is használtak a beavatkozás során. A baleset helyszínénél, az M1-es és 83-as főút csomópontjánál teljes szélességében lezárták a sztráda érintett oldalát. Az Autópályahírek.hu Facebook-oldalán jelentek meg az első fotók a balesetről!

Olvasó: Autópályahírek.hu/Facebook

Korábban írtuk:

Összeütközött három kamion az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr térségében, a 83-as főúttal közös csomópontnál, a 123-as kilométernél. A műszaki mentést végző győri hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták – írja a Katasztrófavédelem.

A torlódás már most több kilométeres az érintett szakaszon, mindkét irányban. Az aktuális forgalmi helyzetért kattintson ide!

A baleset helyszíne (Grafika: utinform.hu)

Az Útinform arra hívja fel a figyelmet, hogy a járműveket a csomópontban leterelik a pályáról. A nézelődők miatt a másik oldalon is torlódik a forgalom. Aki teheti, válasszon másik útvonalat!

Kapcsolódó témák: #Győr | #kamionbaleset | #M1-es autópálya |