Hirdetés
Síkosságmentesítés

Takarítják az utakat, járdákat

Fotó: Ács Tamás
Győr-Szol Zrt.
2021.01.08. 07:15

Pénteken hajnali fél háromtól váltakozó intenzitású havazás kezdődött Győrben. A Győr-Szol Zrt. városüzemeltetési igazgatóságának ügyletben lévő állománya a kritikus helyeken, hidakon és felüljárókon azonnal megkezdte a síkosságmentesítést, szóróanyagot juttattak a hidak, felüljárók burkolataira

Hirdetés

A beavatkozás első szakaszát követően már a hajnali órákban a szolgáltató teljes állománya bekapcsolódott munkába. A társaság 7 nagy járművel jelenleg is végzi a hidak, felüljárók, tömegközlekedési és főútvonalak sózását.

A város valamennyi forgalmas útszakaszán megtörténik a síkosságmentesítés.  A járdákra, kerékpárutakra 8 kisgéppel juttatják ki a szóróanyagot. A munkagépek mellett alvállalkozók bevonásával, kézi erővel is takarítják a járdákat, buszmegállókat, gyalogátkelőhelyeket.

Hirdetés

A szolgáltató felhívja a közlekedők figyelmét, hogy megfelelően felkészített és téli gumival felszerelt járművel induljanak útnak. A speciális körülmények között hosszabb menetidővel kell számolni, ezért célszerű hamarabb elindulni.

Kapcsolódó témák: #Győr-Szol Zrt. | #közlekedés | #tél |
likeold
a fb oldalunkat