Hirdetés
Címke: tél
Hirdetés
Papp Zsolt 2021.01.25.

Volt egyszer egy igazi tél

Az elmúlt napokban többször fehérbe borult a táj, ám ez inkább csak amolyan látványhóesésnek bizonyult, hiszen rendszerint délutánra el is olvadt az éjszaka hullott néhány centi hó. Bezzeg 34 évvel ezelőtt, épp ezekben a napokban! Az volt ám az igazi tél! Sokaknak kedves nosztalgia, másoknak rémálom, a mai gyerekeknek leginkább legenda.

Győr+ 2021.01.19.

Jégre menni még tilos!

Szinte minden győri tó és állóvíz felületét már jég borítja, ez azonban nem jelenti azt,hogy szabad a jégre menni! Fontos, hogy felelősségteljesen viselkedjünk!

Győr+ 2021.01.19.

A teljes állomány takarítja az utakat

A GYŐR-SZOL Zrt. a hétfőről keddre virradó éjszaka is folytatta az utak síkosságmentesítését. A társaság teljes állománya gépi és kézi erővel valamint alvállalkozók bevonásával takarította az utakat és a járdákat.

Simán Klára 2021.01.18.

Dobai Jani: 30 perc a jeges holtágban

Eredetileg 15 percet tervezett megmártózni a jeges Mosoni-Dunában, de mivel jól érezte magát a 0 fok körüli vízben, végül 30 percig lubickolt a saját maga által vágott lékben.

Győr + 2021.01.18.

Ismét megkezdték a síkosságmentesítést

Győr területén 16 óra körül hószállingózás kezdődött, a hőmérséklet fagypont alatt maradt, ezért a Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya – úgynevezett „alásózással” – megkezdte a csúszásmentesítést a város legforgalmasabb útszakaszain.

Győr+ 2021.01.18.

-20 fok a Bakonyban

20 centis hótakaró fedi a bakonyi tájakat, a derült időben Bándon -20,4 fokig csökkent a hőmérséklet.

Győr+ 2021.01.15.

Óvjuk kutyáinkat a fagytól!

Az extrém hideg az emberek mellett a szabadban tartott gazdasági állatokra és a házi kedvencekre is veszélyt jelenthet. Az Orpheus Állatvédő Egyesület tanácsaival és egy kis odafigyeléssel elkerülhető a környezetünkben tartott állatok szenvedése, fagyása.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat