Születésnapi meglepetés: rendőrautó vitte iskolába Ábelt

Fotó: GYMS MRFK Bűnmegelőzési és Balesetmegelőzési Portál/Facebook
Győr+
2022.10.11. 20:52

Ábel arról álmodozott, hogy egy különleges napon rendőrautó viszi haza az iskolából. Ez az álma most teljesült. Az aranyos történetet a GYMS MRFK Bűnmegelőzési és Balesetmegelőzési Portál tette közzé a Facebookon.

“A 7 éves kisfiú édesanyja különleges meglepetést szeretett volna szerezni születésnapos gyermekének, ezért a közelmúltban kéréssel fordult a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felé. Elmondta, hogy Ábel nagy tisztelője a rendőröknek, emellett pedig rajong a rendőrautókért, ezért boldog lenne, ha a jeles napon az egyenruhások köszöntenék fel.

Rendőreink örömmel tettek eleget a felkérésnek. Kertész-Tóth Enikő rendőr törzsőrmester és Rosta Roland rendőr őrnagy ajándékokkal várta a kisfiút az iskola kapujában 2022. október 10-én, aki hatalmas mosollyal köszöntötte őket. Ámulva nézte a rá várakozó rendőrségi gépjárművet, amiben még a sofőrülést is kipróbálhatta, később a rendőrségi robot születésnapi köszöntőt is énekelt neki.

A hazafelé vezető úton Ábel elárulta, hogy mindent imád, ami rendőrös, és – ugyan még pontosan nem tudja mi szeretne lenni felnőtt korában – sokszor gondol arra, hogy ő is rendőr lesz” – olvasható a posztban.

Kapcsolódó témák: #meglepetés | #rendőrség | #születésnap |