Hirdetés
Győri Járásbíróság

Szökési kísérlet a győri bíróságon!

Illusztráció
Győr+
2021.09.15. 14:42

A Győri Járásbíróságra a mai napon letartóztatás elrendelése érdekében hozták azt a román állampolgárságú fogvatartottat, akit a nyomozó hatóság 26 illegális bevándorló csempészésével gyanúsít. A fogvatartott az ülés megkezdése előtt a harmadik emeleti tárgyalóterem elől megpróbált elszökni.

Hirdetés

A fogvatartott az őt kísérő rendőr kezéből kirántotta a vezetőszárat és a főlépcsőn keresztül próbált kijutni az épületből.

Az egyik első emeleti irodában dolgozó tisztviselő érzékelve, hogy bilincs csörög és fut valaki le a lépcsőn, „fogjátok meg” felkiáltással segítségért kiabált és a szökésben lévő fogvatartott után futott. A fogvatartottat a földszinti kijáratnál a bíróság teremőreinek testi erő alkalmazásával végül sikerült feltartóztatni.

Hirdetés

A Győri Járásbíróság a gyanúsított letartóztatását elrendelte, a kényszerintézkedés elrendelése körében értékelte a szökési kísérletet és emellett azt is, hogy a gyanúsított a büntetőeljárás lefolytatását a bizonyítás nehezítésével akadályozná. A letartóztatás tárgyában hozott határozatot a gyanúsított a kihirdetést követően tudomásul vette, az végleges.

Forrás: Győri Törvényszék

Kapcsolódó témák: #Győr | #Járásbíróság |
likeold
a fb oldalunkat