Hirdetés
Már a jövő nyárra készül az önkormányzat

Színes napvitorlák a játszóterek fölött

Győri Önkormányzat
2021.09.25. 09:30

Színesebbek, tarkábbak, és ami legalább ennyire fontos, árnyasabbak lettek a győri játszóterek.

Hirdetés

Véget ért a nyár. Az indián nyár persze még hozhat kellemes, nyarat idéző időt. Mi azonban már a jövő év forró hónapjaira készülünk.

A Répce utcában

Szerencsére rengeteg népszerű játszótér van Győrben, a gyermekek szüleikkel együtt megszerették, és ki is használják ezeket. Annyi kellemetlenség azonban érte őket, hogy a korábbinál is forróbb nyarakon a tűző nap miatt sokáig nem tudtak a játszótéren maradni.

A Kálvária utcánál

Így jött a gondolat, hogy valamennyi győri játszótér fölé színes napvitorlákat húzunk fel, hogy alattuk a gyerekek és a szülők árnyas környezetben, égető nap nélkül töltsék az idejüket.

A színeiben, formáiban változatos, az adott játszótér formáihoz igazodó napvitorlák mintegy 70 százalékát már felszerelték, októberben viszont már valamennyi játszótér fölött ott pompáznak különböző színekben.

Pinnyéden – és még számos más helyen Győrben

Nem lehet elég korán kezdeni a felkészülést a nyárra. Különösen kiéheztek a gyerekek és a felnőttek a szabad levegőre a Covid-járvány miatt. Bízzunk benne közösen – és oltással, higiéniával tegyünk is érte –, hogy ne a vírus irányítsa életünk ritmusát.

Kapcsolódó témák: #gyermekek | #Győr | #játszóterek |
Hirdetés