Hirdetés

Szemtanúk jelentkezését várják

Illusztráció: Marcali Gábor
Győr+
2019.10.31. 11:40

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik az alábbi közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

Hirdetés

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett október 20-án 11 óra 25 perc körül az M1-es autópályán, Komárom felől, Hegyeshalom irányába  Haladása során a 113+100. kilométerszelvénynél a rakományrögzítésére szolgáló eszközök a járműről leszóródtak, és miközben egy azonos irányba haladó autó áthajtott rajtuk azok az alvázra felvágódva a járművet megrongálták. Továbbá egy másik személygépkocsi első lökhárítóját és egy tehergépkocsi karosszériáját is megrongálták a szétszóródott eszközök. Az okozó jármű vezetője a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel hátramenetet hajtott végre október 24-én 6 óra és 7 óra 30 perc között Győrben, az Eörsy Péter úton. A manőver során – eddig tisztázatlan okból – nekiütközött egy az út szélén szabályosan várakozó Skoda típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Hirdetés

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2019. október 28-án 18 óra körül Győrben a Richter János utcában, a Fehérvári út felől, a Pusztaszeri út irányába. Haladása során – eddig tisztázatlan okból – egy az út szélén szabályosan parkoló Fiat típusú autónak ütközött, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Kérik mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Kapcsolódó témák: #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat