Hirdetés
Baleset

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

Illusztráció: police.hu
Győr+
2021.08.02. 10:55

Balesetet okoztak, de adataik hátrahagyása nélkül távoztak a helyszínről. A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja, hogy a tettest kézre keríthessék.

Hirdetés

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében olvasható: ismeretlen sofőr még július 28-án 12 óra 30 perc körül egy ismeretlen forgalmi rendszámú, fehér színű Opel Insignia személygépkocsival Győrben, a Vécsey utca 13. szám előtt hátramenetet hajtott végre. Ekkor – feltehetően figyelmetlenségéből adódóan – nekiütközött a mögötte várakozó Audi típusú személygépkocsinak, amelyben kárt okozott. A balesetet követően az ismeretlen sofőr a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül hagyta el.

Győrben, a Szigethy Attila út 61. szám mögötti szervízúton közlekedett ismeretlen személy, ismeretlen típusú személygépkocsival július 25-én 22 óra és július 26-án 7 óra 30 perc között. Hátramenetet hajtott végre, amelynek következtében – vélhetően figyelmetlensége miatt – nekiütközött az ott parkoló Audi típusú személygépkocsi sárvédőjének, amelyben kárt okozott. Az ismeretlen sofőr a helyszínt a balesetet követően adatai hátra hagyása nélkül elhagyta.

Hirdetés

Kérik mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a közúti közlekedési baleseteket látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívás kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Szövetség utca 17. szám alatt, vagy az 520-092, illetve 520-094-es telefonszámon.

Kapcsolódó témák: #közlekedés | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat