Eatrend Magyarország

Strandlabda, táborok, limonádé – így nyaral az Eatrend Magyarország

Fotó: Eatrend Magyarország
Eatrend Magyarország
2022.06.15. 14:33
Hirdetés

Az Eatrend márka 2020-ban jött létre négy gyermekétkeztető cég integrációjával, azóta vannak jelen a hazai bölcsődei, óvodai, iskolai, valamint a szociális étkeztetés piacán, így Győrben is. A cég szívesen vesz részt a közösségek életében, a városi eseményeken és az ünnepnapokra is odafigyelnek.

Gyerekként a nyár olyan hosszúnak tűnik. Nincs az a mennyiségű mentás limonádé és citromos fagyi, ami ne tudna elfogyni ez alatt a 2,5 hónap alatt. És azt gondolom, ez így van rendjén, a gyerekek legyenek gyerekek, mi felnőttek (szolgáltatók) pedig teremtsük meg a feltételeket a feltöltődéshez, egészséges életmódhoz és az eredményes tanuláshoz.” – kezdi Gyura Zsanett, az Eatrend Magyarország cégvezetője.

„Az idei, 2021/2022-es tanévben is számos olyan módon tudtunk kapcsolódni az intézményekhez és a gyerekekhez, mely mutatja, hogy nem csak gyermekétkeztetőként vagyunk jelen a nekünk bizalmat szavazó városok életében. A tavalyi nyári szünet alatt is konyha- és ebédlőfelújításokat hajtottunk végre, hogy kollégáink és a gyerekek is egy modern, tágas környezetbe térhessenek vissza, a leglátványosabb felújítást a Petőfi Sándor Általános Iskolában végeztük, ahol az ebédlő falaira olyan edukatív tartalmak kerültek, melyekből a gyerekek megismerhetik, hogy melyik élelmiszerben milyen vitamin vagy ásványi anyag található meg, és azt a szervezet mire hasznosítja. A pandémia bezártsága és távolságtartása után különösen fontosnak tartjuk azt a dekorációs elemet, amelyben az otthonról hozott pozitív gondolatokra erősítünk rá, például legyenek sokat a szabadban, élvezzék a friss levegőt, és ha valami bántja őket, mondják el valakinek, akiben megbíznak. A tanév végét a Jó tanuló, jó sportoló Eatrend-díjak kiosztásával zártuk – minden, általunk ellátott általános iskola intézményvezetője megnevezhetett egy diákot, aki a díj kritériumainak megfelelt, az ő részükre sportszerutalványt vásárolt cégünk, melyet a tanévzárón kapnak meg.

A tavaszi ovis konyhalátogatás programsorozatunk során országos szinten 44 óvoda több mint 1.600 óvodása nézhette meg a főzőkonyháink felszereltségét, a nagy kiszerelésű alapanyagokat, a 300 literes üstöket, óriási fakanalakat. Ugyanúgy az óvodások között hirdettük meg idei jelmezversenyünket, melyen azok a kicsik vehettek részt, akik valamilyen ételnek öltöztek – a legnépszerűbb jelmezek a popcorn, sült krumpli és kukorica voltak, kreativitásukat könyvutalvánnyal díjaztuk.

Mind az iskolások, mind pedig az óvodások számára kiemelt ajándékcsomagot adtunk Mikulásra, húsvétra és gyereknapra; ez utóbbira minden győri kisgyerek többek között egy strandlabdát kapott. Víziónk, hogy olyan gyermekétkeztetővé váljunk, aki az ünnephez kapcsolódó, de visszafogott mennyiségű édességet ad a gyerekeknek, és nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy hasznos, ötletes tárgyi ajándék is kerüljön a csomagba. Korábban összecsukható ananászos bevásárlótáskát vagy frizbit is találtak a gyerekek ezen csomagokban, de mappát vagy fényvisszaverő kulcstartót is rejtettek már a batyuk.”

Az Eatrend Magyarország győri főzőkonyháin a szünidő alatt sem áll le az élet: több mint 30 tábor több száz résztvevőjére készítik az ételeket, illetve a limonádés standdal is találkozhatnak a városban járókelők: több helyszínen is ingyenes limonádéval kínálják majd a forróságban megszomjazókat. Gasztronómiai csapatuk a klasszikus limonádé hűsítő erejére esküszik, melynek összetevői: citromlé, narancslé, mentalevél, cukor és víz.

Kellemes nyarat kíván az Eatrend Magyarország!

(X)

Kapcsolódó témák: #Eatrend | #közétkeztetés | #Magyarország |