Simon: folytatni kell a megkezdett munkát

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos
2024.06.03. 12:12

A világot és az országot is sújtó nehézségek ellenére Győr sokat fejlődött az elmúlt években. Ezt mondta a Győr Plusznak a város országgyűlési képviselője. Simon Róbert Balázs a közelmúltban átadott Tudományos és Innovációs Park előtt sorolta fel azokat a meghatározó beruházásokat, amelyek az elmúlt négy és fél évben megvalósultak. A politikus hangsúlyozta, a megkezdett, építő munkát folytatni kell.

A korábbi kekszgyári kocka, ma már innovációs park épülete előtt beszélt Győr országgyűlési képviselője arról, milyen sokat fejlődött a város az elmúlt időszakban. Simon Róbert Balázs szerint a megvalósult beruházások, a kormány, az önkormányzat és a győriek, közös sikere.

”Rengeteg kiemelkedő beruházás zajlott Győrben, nagyot lépett előre a Széchenyi István Egyetem, elkészült a Dunán az a torkolati mű, aminek jótékony hatását éppen ezekben a napokban is érezzük, az egyházakkal közösen is sok fejlesztés tudott megvalósulni, fontos utakat tudtunk megújítani és tovább erősödött a győri gazdaság is, ezen a területen úgy tudtak fejleszteni az Audi és a Győri Nemzetközi Ipari Park más cégei is, hogy igazodjanak a 21. század kihívásaihoz” – mondta az országgyűlési képviselő.

Simon Róbert Balázs szerint az építő munkát folytatni kell a jövőben is, erre pedig a város jelenlegi polgármestere, dr. Dézsi Csaba András és csapata jelentik a garanciát.

”Nem szabad megtörni az ország és a város lendületét, folytatni kell az elmúlt években megkezdett munkát, ezért arra kérek mindenkit, a vasárnapi választásokon támogassa a Fidesz-KDNP EP-listáját, Győrben pedig a Fidesz polgármesterjelöltjét és képviselőjelöltjeit” – tette hozzá a politikus. Simon Róbert Balázs kiemelte, Győr egy sikeres város, ahol a hivatalban lévő polgármester, az országgyűlési képviselőkkel és Magyarország kormányával együtt a következő években szintet tud lépni és olyan várost tud tovább építeni, ami az itt élők számára egy modern, biztonságos, kényelmes európai környezetet teremt a jövőre nézve is.

TV-s szerkesztő: Zombai-Kovács Ákos