Hirdetés

Rongálás és karambol okozóit keresik

Illusztráció: police.hu
Győr+
2019.10.30. 13:35

Három anyagi káros baleset kapcsán kéri a rendőrség a lakosság segítségét.

Hirdetés

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett szeptember 19-én 15 óra 25 perc körül Nagyszentjános belterületén, a 8152-es számú úton Bőny felől, Gönyű irányába. Haladása során – tisztázatlan okból – nekiütközött a 3+567 kilométerszelvényben található vasúti átjáró félsorompójának az A és B csapórudat letörve, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett október 17-én 7 óra 30 perc körül, az M1-es autópálya felől, a 82-es számú főút irányába. Haladása során a főút 69+340. kilométerszelvényben található autópálya lehajtónál járművével megfordulva, elsodorta a kereszteződésben elhelyezett közúti jelzőtáblákat, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Hirdetés

Ismeretlen személy kerékpárral közlekedett október 21-én 6 óra 48 perc körül Győrben, a Pesti úton, a belváros irányából, Likócs felé. Haladása során egy őt előző másik biciklisnek ütközött, amelynek következtében mindketten elestek. A balesetet okozó kerékpáros a helyszínt adatai hátrahagyása nélkül elhagyta.

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat