Szemtanú

Rollert lopott Győrből, keresi a rendőrség!

Győr+ Illusztráció: Depositphotos
2023.05.09. 06:47

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához, aki az egyik győri bevásárlóközpont előtt található kerékpártárolóból lopott el egy elektromos rollert.

A Győri Rendőrkapitányság lopás vétsége elkövetése miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján, vélhetően a képeken látható ismeretlen fiatalember gyanúsítható azzal, hogy 2023. április 11-én 15 óra 50 perckor Győrben, Budai út 1. szám alatt lévő bevásárlóközpont előtt lévő kerékpártárolóban elhelyezett elektromos rollert eltulajdonította.

A feltételezett elkövető egy 35-40 év körüli férfi személy, aki a cselekménykor sötét baseballsapkában, fekete, az ujjainál zöld csíkos melegítő-felsőben, fekete nadrágban és fekete cipőben volt.

A keresett személyről a közelben lévő biztonsági kamera felvételt készített, melyet ide kattintva tekinthet meg.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (Győr, Zrínyi utca 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es telefonszámot, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.

Forrás: police.hu
Illusztráció: Depositphotos

Kapcsolódó témák: #lopás | #rendőrség | #roller |