Hirdetés
Bűnügy

Robogót vert szét és az apját is megfenyegette

Fotó: Police.hu
police.hu
2020.05.18. 10:07

A rendőrök elfogták a 26 éves fiatalembert, aki az intézkedést megelőzően egy kalapáccsal vert szét egy robogót, majd az édesapját is megfenyegette.

Hirdetés

A rendőrségre május 17-én délután kettő óra előtt valamivel érkezett a bejelentés Győrben arról, hogy egy férfi tör-zúz egy lakóházban, illetve fenyegeti a családtagjait.

A helyszínre érkező járőrök elfogtak egy 26 éves agresszív férfit, aki korábban kalapáccsal szétvert egy robogót, majd megfenyegette az édesapját, hogy őt is megveri. A támadó elismerte a rendőröknek, hogy kábítószert fogyasztott. Az egyenruhások a férfi szobájában tartott kutatás alkalmával egy zacskóban, zöldes színű kábítószergyanús anyagmaradványt találtak, ezért vele szemben – a rendőrkapitányságra történt előállítását követően – drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott.

Hirdetés

A 26 éves fiatalembert a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint a családtagjainak fenyegetése miatt ellene ideiglenes megelőző távoltartást rendeltek el.

Kapcsolódó témák: #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat