Hirdetés
Felhívás

Rézkábelt loptak, keresi őket a rendőrség

Illusztráció: police.hu
Győr+
2021.06.21. 07:14

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ismeretlen fiatalok azonosításához.

Hirdetés

A Győri Rendőrkapitányság 08010/1779/2021. bűnügyi számon nyomozást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen elkövetőkkel szemben.

A nyomozás adatai alapján, a képen látható (a képek a linkre kattintva láthatóak) fiatal férfiak május 24-én 19 óra és 19 óra 30 perc között egy győri, Kossuth Lajos utcai ingatlan udvarára bemásztak, majd az egyik melléképület ajtajáról a lakatot leverték, és onnan különböző tárgyakat, valamint rézkábelt loptak el. Az elkövetőket cselekményük közben megzavarták, így az eltulajdonított dolgokat a helyszín közelében hátrahagyták.

Hirdetés

A rendőrség kamerafelvétellel rendelkezik a két feltételezett elkövetőről. Kérjük, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon – írja közleményében a rendőrség.

Kapcsolódó témák: #nyomozás | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat