Hirdetés
Széchenyi István Egyetem

Retró fotópályázatot hirdettek

Fotó: SZE
Győr+
2020.05.11. 10:39

A Széchenyi István Egyetem Kommunikációs és Alumni Irodája pályázatot hirdet, amelyre olyan 1968–2019 között készült fotókat vagy videókat várunk, amelyek ábrázolják a kampuszban, szakkollégiumokban, kollégiumokban zajló életet, kiemelt rendezvényeket, építkezéseket. A legjobb három pályázatot beküldő ajándékcsomagot nyer. A beküldési határidő 2020. május 31.

Hirdetés

„Az idők változnak, és vele változunk mi is” – tartja I. Lothar (795–855) frank császár mondása, amelyet a Széchenyi István Egyetem alumniközössége is mottójául választott. A múlt tisztelete mellett az egyetemet a töretlen fejlődés jellemezte mindig is.

Ezt a folyamatot szeretnénk bemutatni nyitott pályázatunk segítségével, amelyre minden olyan 1968–2019 között készült fotót, illetve videót várunk, amelyek a Széchenyi István Egyetemet, annak jogelődjét örökítették meg, vagy amelyek bemutatják a kampuszban, szakkollégiumokban, kollégiumokban, laboratóriumokban zajló életet, kiemelt rendezvényeket, építkezéseket.

Hirdetés

Pályázatukba kérjük, lehetőség szerint írják bele, körülbelül mikor készülhetett a felvétel, illetve mit ábrázol.

Az „Ikarosz” szobrot 1979. novemberében avatták fel

A Széchenyi István Egyetem Kommunikációs és Alumni Irodája értékelései alapján kiválasztott három legjobb képet vagy videót beküldő egyetemi ajándékcsomagot nyer. A felvételeket megőrizzük és beküldőik nevével feltüntetve (ha külön jelzik az üzenetükben, lehetőség van anonimitásra is) közzétesszük mindenki számára elérhető galériánkban.

Építési terület 1973-ból

A pályázatokat az oregdiak@sze.hu címre várjuk legkésőbb 2020. május 31-ig.

Szerző és fotók: Czeiner-Szűcs Anita/SZEhírek

Kapcsolódó témák: #Széchenyi István Egyetem |
likeold
a fb oldalunkat