Rendőrök érkeztek a szülinapi buliba

Győr+ GYMS MRFK Bűnmegelőzési és Balesetmegelőzési Portál
2022.12.13. 16:58

Egy hétéves kisfiúhoz, Danihoz csöngettek be a Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály munkatársai a születésnapján amikor épp javában bulizott. Nem kell megijedni, semmi rendbontás nem történt, csupán meglátogatták a srácot, aki rajong a "kékekért".

Dani édesanyja kereste meg a Győri Rendőrkapitányság munkatársait, hogy kisfia 7. születésnapjára szeretne felejthetetlen élményt szerezni a gyermeknek. Mint kiderült, a kisfiú rajong a rendőrökért és ha felnő, ő is ezt a hivatást szeretné választani.

A győri rendőrök úgy gondolták, hogy a születésnapi meglepetés akkor lenne igazi, ha Dani ünnepi zsúrjára látogatnának el, és ott lepnék meg a srácot és a köszöntésére összegyűlt barátokat, ismerősöket.

Amikor az egyenruhások december 10-én a szülinapi partin megjelentek, Dani nagyon megörült nekik, és a köszöntés végén meghatottan és csillogó szemekkel köszönte meg a felejthetetlen élményt.

A látogatást követően Dani édesanyja az alábbi gondolatokat osztotta meg a rendőröknek írt köszönő levelében:

„…Egy ideje mondogatja, hogy rendőr szeretne lenni, de most eltökéltsége még erősebb lett. Idővel tudjuk majd meg sok év távlatában, hogy mi lesz ebből a kisfiúból. Ha ténylegesen a rendőri utat választja majd magának, akkor abban a választásban Önök is benne lesznek, az utánpótlásról gondoskodtak.”

Utólag is boldog születésnapot kívánunk Dani, és reméljük, egyszer kollégaként üdvözölhetünk körünkben!” – olvasható az aranyos történet a GYMS MRFK Bűnmegelőzési és Balesetmegelőzési Portál oldalán.

Kapcsolódó témák: #112 | #rendőrség | #születésnap |