Hirdetés
Kerékpárt és szeszes italt is lopott

Rendőrkézen a tolvaj

Fotó: police.hu
Győr+
2020.04.09. 08:22

A Győri Rendőrkapitányság nyomozói – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgattak ki egy 30 éves helybéli férfit, aki a megalapozott gyanú szerint több bűncselekményt is elkövetett.

Hirdetés

A rendőrségre 2020. március 17-én az esti órákban érkezett bejelentés arról, hogy valaki a kórház egyik épületének ajtaját megrongálta Győrben. A biztonsági szolgálat munkatársa elmondta, hogy egy férfit küldött ki a kórházból, mivel az illető nem tudta megmondani, hogy miért tartózkodik ott. Később ugyanaz a személy az intézmény egy másik épületrészébe is bement, azonban mire az őr a helyszínre ért, már csak a megrongált ajtót találta. A biztonsági őr tanúkihallgatásán személyleírást is adott a nyomozóknak a rongálóról.

Fotó: police.hu

Március végén arról tettek bejelentést a rendőrségen, hogy az egyik győri üzem telephelyén valaki átmászott a kerítésen, majd az ott parkoló teherautókról több karton szeszes italt lopott el. Néhány nappal később, április 1-jén egy tárolót tört fel egy ismeretlen, majd onnan két kerékpárt vitt el.

Hirdetés

A nyomozók mindhárom ügyben adatgyűjtéseket és tanúkihallgatásokat végeztek. Ennek eredményeképpen látókörükbe került egy Győrben élő, lakcím nélküli férfi, akire mindegyik bűncselekményben ráillett a tanúktól kapott személyleírás. A járőrök végül 2020. április 7-én elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították Ny. Lajost, ahol rongálás és lopás vétsége, valamint lopás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd 2020. április 8-án előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

police.hu

Kapcsolódó témák: #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat