Elindult a Pannon-Víz Zrt. rajzversenye!

Rajzpályázat kicsiknek, a tiszta ivóvízért!

Szöveg és fotó: Pannon-Víz Zrt./Borsi Viktória
2023.03.05. 20:10

A mindennapi életünkhöz nélkülözhetetlen ivóvíz biztosítása és szennyvízelvezetési szolgáltatások mellett társaságunk kiemelt figyelmet fordít a lakosság tudatos szemléletformálására, melynek segítségével erősíteni tudjuk a természet és a víz iránti tiszteletet, szeretetet.

Úgy gondoljuk, mindezt nem lehet elég korán elkezdeni, hisz már gyermekkorban kialakulnak a világról alkotott alapvető nézeteink. Ezért a Pannon-Víz Zrt. rajzpályázatot hirdet a működési területéhez tartozó nevelési és oktatási intézmények óvodás és általános iskola alsó tagozatos diákjai részére.

A pályázattal szeretnénk felhívni az ifjú nemzedék figyelmét a felszíni és felszín alatti vizeink védelmének, megőrzésének, fenntartható felhasználásának és a szennyezések elkerülésének fontosságára, előcsalogatva közben a gyermekek fantáziáját, kreatív oldalát.

A pályázat témája: Kincsünk, a víz

A rajzverseny keretében olyan egyénileg elkészített alkotásokat várunk a gyermekektől, amin bemutatják, hogy hogyan segítenék a Föld megmentését, a Földön található élőhelyek, környezetünk és vizeink tisztaságának megóvását, valamint a takarékos vízhasználatot.

A rajzpályázatra készített munkák beküldési határideje: 2023. március 20. (hétfő) 12 óra.

A díjazás korcsoportonként történik, minden korcsoport 1–5. helyezettje értékes ajándékcsomagban részesül. A legtöbb rajzot beküldő iskola három osztályát vendégül látjuk egy előzetesen egyeztetett időpontban a győr-szabadhegyi víztoronyban.

A rajzpályázattal kapcsolatos bővebb információk megtalálhatóak a www.pannon-viz.hu weboldalon.

Sok sikert, jó szórakozást és kreatív alkotást kívánunk!

Kapcsolódó témák: #Oktatás | #pannon-víz | #rajzverseny |