Rajttól a célig: Futás hintáig és homokozóig

Szabó Csilla
2019.10.04. 16:42

A Győr+ Média ismét jótékonysági futásra invitálja az önzetlen adakozókat, idén is nemes cél mellé állva segítünk egy győri szervezetet. Játszva tanulhat együtt sérült és ép kisgyermek a speciális hintán és homokozóban. Ebben a játékban csak nyerni lehet. A közös élményt, a mozgás örömét.

A Barátság Sportparkban október 5-én a XV. Arrabona Futófesztivál, Őszi Sport- és Egészségnapon a mozgás öröme mellett támogatást gyűjtünk az Erzsébet Ligeti Óvodáért Alapítványnak. A Boglárka csoportba járó, központiidegrendszer-sérült, sajátos nevelési igényű (mozgásában akadályozott) gyermekek számára speciális, udvari játszóeszközöket szeretnénk vásárolni.

Már csak alig több mint egymillió forint hiányzik, hogy a kis óvodások sérülésből adódó hátrányait csökkenthessük, mozgásfejlesztésüket és integrációjukat segítsük a pillangó rugós libikókával és a bucka emelt homokozóval.

A speciális csoportban Alexa, Ádám, Gábor, Gergő, Juszuf, Kristóf és Levente örülne, ha biztosítanánk számukra ép társaik között a közös játék élményét, amellyel személyiségfejlesztésük és mozgásfejlesztésük is könnyebbé válna.

A Győr+ Média az olvasók, hallgatók és tévénézők adományainak gyűjtéséből és a jótékonysági futásból befolyt összegből szeretné megvásárolni a kétmillió forint értékű libikókát és a homokozót.

A goood.hu oldalon indított gyűjtéshez a gyorplusz.hu-n keresztül is csatlakozhatnak, hogy eljuttassák adományaikat az Erzsébet Ligeti Óvodáért Alapítványnak. Október 5-én, a Barátság Sportparkban pedig a regisztrációnál is lehetőséget kínálunk az adakozásra. A Győr+ Média székházában (Kodály Z. u. 32/A) a recepción, és a Műker 91 Kft. Vas-műszaki Kereskedőházban (Szent Imre út 113.) gyűjtőperselyt is találnak, akik adakoznának a Boglárka csoport hintájára és homokozójára.

Kapcsolódó témák: #Boglárka | #jótékonyság |