Hirdetés

Pozitív lett a győri jegyző tesztje

Győr+
2020.03.29. 21:44

Dr. Dézsi Csaba András polgármester vasárnap este juttatta el szerkesztőségünkbe közleményét, amit változtatás nélkül közlünk.

Hirdetés

Hétvégén elrendeltem a győri Városháza soron kívüli takarítását és a szükséges felületek fertőtlenítését. Győr Megyei Jogú Város jegyzőjének koronavírus tesztje pozitív lett. Jegyző úr állapota már tünetmentes, kórházi kezelést nem igényel, otthonában gyógyul. Az esetet jelentette Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának, akik a kontaktok felkutatását és ellenőrzését megkezdték. Ez nem azt jelenti, hogy tesztet is végeznek rajtuk.

A körülményekre tekintettel, a hivatal épületeiben a mindennapos, fokozott takarítás mellett rendkívüli felület fertőtlenítést rendeltem el annak érdekében, hogy a munkatársak és ügyfelek körében megelőzzük a megbetegedést, és gondoskodjunk biztonságukról.

Hirdetés

A tesztet én is elvégeztettem a saját költségemen, egy budapesti laboratóriumban (Mikro Miko Med Kft), az eredmény hétfőn délutánra várható.

A városházi dolgozók nagy számban már otthonról dolgoznak, akinek be kell mennie az irodájába, az kitakarított épületbe léphet be hétfőn.

Vigyázzunk magunkra! Vigyázzunk egymásra!

Dr. Dézsi Csaba András
polgármester

Kapcsolódó témák: #koronavírus |
likeold
a fb oldalunkat