Hirdetés

„Polgármester szeretnék lenni!”

győr+
2019.10.10. 14:48

Az Összefogás Győrért Egyesület Balla Jenő vezetésével összefoglalta az elmúlt másfél hónapot s mindenkit arra kér: menjenek el szavazni, hogy együtt, összefogásban visszaadhassák a győri politikai élet régi ragyogását.

Hirdetés

Balla Jenő az Összefogás Győrért Egyesület polgármester és képviselő jelöltje úgy fogalmazott: Győrnek már voltak olyan politikusai, mint Baross Gábor, vagy Zechmeister Károly, akik megmutatták, lehet becsületesen vezetni egy várost. Rájuk szeretnének hasonlítani.

„Szeretném, ha a politikusokra ismét büszkék lehetnének a győriek, s ne az a helyzet legyen, ami jelenleg tapasztalható!” – kezdte Balla Jenő. „Ne legyenek pártkatonák, portások, boltosok és buszsofőrök, akik nem megfelelő, hiányos gazdasági tapasztalatokkal rendelkeznek, ne legyenek központilag, akár pszichológusok által megírt szövegek, amelyek eltérnek a személyiségtől. Civilek legyenek az önkormányzat élén, 100 százalékban!”

Hirdetés

Hangsúlyozta: nagyon fontos, hogy az emberek szavazzanak, mégpedig a leghitelesebb jelöltekre. Mint fogalmazott, ő már 14 éve civilként szolgálja a köz érdekeit, mellette sikeres vállalkozó.

„Megkerestem az embereket, önmagamat adtam, csapatomat pedig saját erőből építettem fel. Már 2018 elején tudtuk, hogy elindulunk. Úgy, hogy nekünk nincsenek óriásplakátjaink, pártpénzünk, csakis önmagunkat adjuk. S azt látjuk, hogy az emberek akik megcsömörlöttek a pártpolitikától, bíznak bennünk. Mikor belekezdtem azt mondtam: polgármester szeretnék lenni. Ez most sincs másként, hiszem, hogy sikerülhet!”

A konkrét esélylatolgatásokkor kifejtette, Jancsifaluban, Gyárvárosban és Likócsón kiemelt esélyt lát egyéniben, s az Összefogás Győrért Egyesület szoros győzelmét jósolja.

„Mindenkit arra kérek, jöjjön el szavazni aki hisz a civilekben, az összefogásban és abban, hogy együtt, mi győriek visszaadjuk a politika régi ragyogását.” – zárta Balla Jenő.

Kapcsolódó témák: #Győr+ TV | #választás 2019 |
likeold
a fb oldalunkat