Hirdetés
Koronavírus

Polgármesteri Hivatal: szünetel az ügyfélfogadás

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2020.11.05. 21:04

Szünetel az ügyfélfogadás november 9-én reggel 8 órától  a Polgármesteri Hivatalban a veszélyhelyzet időtartama alatt. Kizárólag azokban az ügycsoportokban megengedett az ügyfélfogadás, ahol jogszabály írja elő a személyes megjelenés szükségességét (kétség esetén az ügyintézővel történő előzetes telefonos egyeztetés alapján).  

Hirdetés

Az ügyfelek az elektronikus ügyintézés, a postai út, és a telefonos lehetőségek közül választhatnak. A kötelező maszkviselésen túl, csak azok a jogszabály által személyes megjelenésre kötelezett ügyfelek léphetnek be a hivatalba, akik vállalják a testhőmérséklet ellenőrzést a belépéskor. 

Az Anyakönyvi Hivatalban a testhőmérséklet ellenőrzés miatt az ügyfélforgalom kizárólag a Liszt F. utcai bejáraton keresztül zajlik.

Hirdetés

Nem léphet a hivatalba olyan személy, akinek a testhőmérséklete a 37,3 Co fokot meghaladja. Amennyiben ez a belépéskor megállapításra kerül, a portás a személyes megjelenésre kötelezett ügyfelet visszafordítja, és megtagadja a belépést.

Turisztikai célból csoport, látogató fogadása, toronylátogatás, és a hivatalban külsős rendezvény megtartása ellenkező intézkedésig nem engedélyezett.

A Polgármesteri Hivatal köszöni a megértést és az együttműködést.

Kapcsolódó témák: #koronavírus | #polgármesteri hivatal |
likeold
a fb oldalunkat