Hirdetés
Állatok Világnapja Fesztivál

Piknik az állatmenhelyen

Fotó: Marcali Gábor
Tóth Vivien
2020.10.03. 09:48

A hétvégén rendezik meg az Állatok Világnapja Fesztivált a győri állatmenhelyen. A rendezvényre hosszított nyitvatartással, szombaton és vasárnap 9-15 óráig minden állatbarátot várnak, akik szeretnének egy jó hangulatú sétáltatáson és pikniken részt venni.

Hirdetés

Az Állatok Világnapja Fesztiválon finom harapnivalókkal és üdítővel várják a látogatókat, akik kellemes hangulatú séta keretében megismerkedhetnek az állatmenhely lakóival. Jelenleg telt ház van a menhelyen, így az ott lakó kisállatoknak a legnagyobb ünnep, ha egy nagyot sétálhatnak és játszhatnak.

A piknik szervezői minden korosztályt szeretettel várnak, és az adományokat is szívesen veszik, lévén hogy a hideg napok már hamarosan elérkeznek, meleg takaróknak és szalmának is nagy hasznát vennék az eledeleken kívül.

Hirdetés
A legnagyobb szükségük mégis a konzervekre van, ezekből jelenleg készlethiánnyal küzdenek a menhelyen, így aki kedveskedni akar a négylábúaknak, az kölyök- és felnőtt állatoknak készült konzervekkel megteheti.

A menhelyi cicákról se feledkezzünk meg, az ő ünnepük is ez a hétvége, nekik is nagy szükségük lenne egy kedves szóra, simogatásra és konzervekre. A szervezők jó időben reménykednek, eső esetén azonban a következő hétvégén tartják meg az eseményt.

Kapcsolódó témák: #állatok | #Győri Állatmenhely |
likeold
a fb oldalunkat