Hirdetés
Keresik a rendőrök

Pénztárcát lopott a nő

Fotónk illusztráció: Pixabay
Police.hu
2020.05.25. 10:34

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Hirdetés

A Győri Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint az ismeretlen elkövető az egyik győri helyi járatú buszon  ellopta a sértett táskájából a pénztárcáját – az abban lévő készpénzzel, személyes iratokkal és bankkártyával – 2020. április 26-án 18 óra 15 perckor.

A bűncselekményt követően egy nő az egyik csornai bankautomatából pénzt próbált felvenni a lopott bankkártyával. Az ATM kamerája rögzítette a sikertelen tranzakciót. A képet ide kattintva tudja megtekinteni.

Hirdetés

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Kapcsolódó témák: #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat