Hirdetés
Koronavírus

PCR magánvizsgálatot is végez a kórház térítés ellenében

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2020.08.31. 16:34

A győri kórház is vizsgálja – térítés ellenében – a koronavírus örökítő anyagának jelenlétét a garat- és orrváladékban.

Hirdetés

Az utazáshoz kapcsolódó vagy attól független magánvizsgálatnak a díjszabása a következő: a mintavétel 2 ezer, maga a laborvizsgálat 28 ezer forintba kerül. Munkaszüneti napon azonban a mintavételért 3 ezer, a PCR laborvizsgálatért pedig 43 ezer forintot kérnek. A vizsgálathoz előzetes bejelentés szükséges. Ennek a telefonszáma 96/507 928, az e-mail: petz.gyor.hu, az „előjegyzési időpontkérés szakrendelésre” menüpont alatt, ha a szakterület alpontnál a PCR sorra kattintunk. Készpénzzel a helyszínen tudnak fizetni, átutalással pedig a Magyar Államkincstár 1003- 3001-0031-7337 számú számláján. Ebben az esetben a vizsgálat előtt igazolni kell, hogy megtörtént az utalás.

Az eredmény 24 óra alatt készül el, melyet az ügyfélkapuval rendelkező páciensek az EESZT-ből érhetnek el, vagy pedig kinyomtatják és a megadott címre postázzák.

Hirdetés

Mintavételre az előzetesen kapott időpontban a Vasvári Pál utcai telephely 2 C épület földszinti, járványügyi ambulanciáján kell jelentkezni. A telephelyre történő belépés a Magyar utcai portánál történik, az ambulancia az udvaron keresztül érhető el.

Kapcsolódó témák: #Győri kórház | #koronavírus |
likeold
a fb oldalunkat