Hirdetés
Pannon-Víz Zrt.

Őszi főzőverseny, nyári hangulatban

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2022.09.17. 16:04

Bár szomorkás volt az időjárás szombaton, a vidám, baráti hangulat mégis a nyarat idézte a Pannon-Víz Zrt. főzőversenyén, melyet dolgozói részére immáron második alkalommal szervezett meg a szolgáltató. Természetesen a bográcsokban finomabbnál-finomabb ételek készültek, a legjobbakat pedig díjazta is a vállalat.

Hirdetés

17 csapat részvételével rendezte meg II. Főzőversenyét a Pannon-Víz Zrt. a Győri Üzemmérnökség Központi Telephelyén. Idén dr. Dézsi Csaba András is meghívást kapott az eseményre, a népes, közel 100 fős társaság nagy örömmel fogadta a polgármestert.

A többségében bográcsételek mellett, lángos és palacsinta is készült a csapatoknál, sőt, voltak akik egy erdélyi különlegességgel az úgynevezett rozsdás hússal készültek. A megmérettetésen ezúttal is a tavalyi győztesek zsebelték be a legjobbnak járó elismerést, vagyis a “Nyúli Címvédők” fantázianévre keresztelt társaság állhatott fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Nyereményük pedig nem más mint egy kupa, oklevél, és egy jól megérdemelt szabadnap sikerük elismeréseként.

Galéria: Vig Norbert

Kapcsolódó témák: #főzőverseny | #pannon-víz |
Hirdetés