Szabaduljon meg a lomoktól!

Nyár végi nagytakarítás Szabadhegyen

Illusztráció: O. Jakócs Péter
Zombai-Kovács Ákos
2022.08.23. 10:16

Nyár végi nagytakarítás lesz Szabadhegyen, szombat reggel 8 és délután 16 óra között a veszélyes hulladékon kívül, bármilyen lomtól ingyen szabadulhatnak meg, akik igénybe veszik a szolgáltatást. Erről a körzet két önkormányzati képviselője számolt be a Győr+ Médiának. Diligens Tibor és Hajszán Gyula mindenkinek azt ajánlja, ha teheti, éljen a lehetőséggel és vegyen részt a nyár végi nagytakarításon. A Zöld utcai buszfordulóban lesz a kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő pont, ami ezúttal is a képviselők kérésére és támogatásával valósul meg.

Hirdetés

„Amikor csak mód és lehetőség van rá, mindig összefogunk képviselőtársammal és megszervezzük a városrészi nagytakarítást” – mondta Hajszán Gyula. „Az elmúlt időszakban sokat javult a köztisztasági helyzet Szabadhegyen is, de sok olyan ember van, akinek gondot okoz elvinni a lomot a szelektív szigethez, ezért inkább házhoz visszük a lehetőséget és itt, a szokásos helyen, a Zöld utcai buszfordulóban várunk mindenkit szombaton reggel 8 és délután 16 óra között– hangsúlyozta az önkormányzati képviselő.

Szokás szerint mindenféle lomot és hulladékot le lehet majd adni, kivéve a veszélyes hulladékot, ha valakinek igénye van rá, akár többször is fordulhat, a konténereket a GYHG biztosítja számunkra” – fogalmazott Diligens Tibor. „Ezek az akciók mindig segítenek a tiszta környezet megóvásában, az itt élők megszokták, igénylik, sőt kérik is, hogy szervezzük meg a kihelyezett szelektív hulladékudvar egyszeri szolgáltatását” – emelte ki a képviselő.

Hajszán Gyula és Diligens Tibor mindenkit arra kér, éljen a lehetőséggel és vegye igénybe a kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő egyszeri szolgáltatását.

Szombaton, ha igény van rá, akár többször is lehet fordulni a lomokkal, a nagytakarításban résztvevőknek pedig csak egy Győr kártyát, vagy lakcímkártyát, esetleg hulladékdíj számlát kell bemutatniuk.

TV-s szerkesztő: Zombai-Kovács Ákos

Hirdetés