Hirdetés

Néhányan ismét otthagyták a baleseti helyszínt, keresi őket a rendőrség

Illusztráció: police.hu
Győr+
2022.09.19. 17:25

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányság a lakosság segítségét kéri.

Hirdetés

Egy ismeretlen személy gépkocsijával szeptember 15-én 17 óra 40 perc és 18 óra 20 perc között Győrben, a Vasvári Pál utcai gyorsétterem parkolójában közlekedett. Feltehetően figyelmetlenségéből adódóan nekiütközött a  parkoló kórház felőli részén – a parkoló szervízútjára merőlegesen kialakított várakozóhelyen – korábban leparkolt Skoda SUPERB típusú személygépkocsi jobb első sarkának.

Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Egy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépkocsival szeptember 16-án 7 óra 50 perckor Győrben, a Fehérvári út – Szigethy Attila úti körgeometriás csomópontban, az Ipar utca felől a Szigethy Attila út irányába haladt egy ismeretlen személy. Haladása során a Szigethy Attila úti kihajtó magasságában balra sávváltásba kezdett, mely során nem biztosított elsőbbséget a belső forgalmi sávban egyenesen továbbhaladni szándékozó Opel típusú személygépkocsinak, és összeütköztek. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A felek az ütközés után beszéltek, de adatokat nem cseréltek. Az ütközést követően az ismeretlen okozó, adatai hátrahagyása nélkül a helyszínről eltávozott

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |
Hirdetés