Rendőrség

Négyen haltak meg balesetben Győrszentivánnál

Fotó: Győr+
Győr+
2021.01.14. 13:27

Egy teherautó és egy személyautó ütközött össze. A balesetben többen életüket vesztették.

Hirdetés
Frissítés:

A baleset helyszínén ismét zavartalanul haladhat a forgalom.

Befejeződött a műszaki mentés és a szemle a 813-as számú út 1+500. kilométerszelvényében, Győr térségében, ahol korábban halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt. Az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

Korábban írtuk:

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt január 14-én 12 óra 18 perckor a 813-as számú út 1. kilométerszelvényénél, Győr térségében – írja a police.hu

Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze. A balesetben – a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint – a személyautóban utazó négy ember életét vesztette. A rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta.

Autószállító trélerrel karambolozott egy személyautó Győr térségében, a 813-as főúton, az M1-es autópálya csomópontjának közelében. Az ütközés következtében az autó kigyulladt. A tüzet a kiérkező a győri hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották, s két embert kiemeltek a járműből – szerepel a katasztrofavedelem.hu tájékoztatójában.
A baleset helyszínének jelölése a police.hu térképén.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat