Hirdetés
Lezárások a városban

Munkálatok az Eszperantó úton

Illusztráció: Pannon-Víz
Győr+
2020.04.23. 10:15

Az Eszperantó útnak a Nádor aluljárónál lévő szakaszán az elmúlt év végén egy szennyvíz csatorna vezeték meghibásodása miatt beszakadt az útburkolat. A Pannon-Víz Zrt. a forgalom kisebb zavarása érdekében csak ideiglenesen javította ki a hibát.

Hirdetés

A koronavírus okozta járvány miatti jelentős közlekedési forgalom csökkenést kihasználva a Pannon-Víz Zrt. elkezdi a vezeték teljes cseréjét az érintett szakaszon, mely az Eszperantó út és a csatlakozó utcák lezárásával jár.

Április 27-én, hétfőn lezárják az Eszperantó utat a Lidl áruház parkoló bejárat és a Corvin utca közötti szakaszon. Az áruház továbbra is megközelíthető lesz a parkoló bejárati kereszteződéséből, de csak a Mészáros Lőrinc út irányából. A Tihanyi Árpád út 10. sz. épület előtti szervizút csak a Csaba utca felől lesz megközelíthető.

Hirdetés

A lezárás számos, menetrend szerint közlekedő autóbusz terelésével is jár, melyekről az alábbi fontos tudnivalókat gyűjtöttük össze:

  • a buszpályaudvarról induló országos és regionális autóbuszok nem érintik a Malom ligeti buszmegállót, helyette az Álmos utcában ideiglenes megállókban állnak meg a Corvin utca sarkánál,
  • ugyanezen járatok a buszpályaudvarra érkezve nem érintik a Malom liget és Nádor aluljáró megállóhelyeket, azonban megállnak a Mester utca 3. sz-nál lévő megállóhelyen.
volanbusz.hu

Terelőúton fog közlekedni számos helyi járat is: A 19A, 27, 32, 34, 36, 37, 900 jelű autóbuszok az Eszperantó út helyett az Álmos utca – Bartók Béla út útvonalon közlekednek hétfőtől (www.volanbusz.hu).

A terelés, útlezárás várhatóan május 6-ig tart.

Televíziós szerkesztő: Ficsór Dávid
Kapcsolódó témák: #Győr+ TV | #közlekedés | #pannon-víz |
likeold
a fb oldalunkat