Hirdetés
Útépítés

Módosult a forgalmi rend a 83-as út győri bevezető szakaszán

Fotó: Győr+ Archív
Győr+
2022.06.02. 11:23

Újabb forgalmi változás lépett életbe Győrben az Új Élet úti körforgalom építésénél.

Hirdetés

A hírről dr. Laczkovits Takács Tímea önkormányzati képviselő számolt be hivatalos Facebook-oldalán a NIF Zrt. tájékoztatására hivatkozva.

„Újabb forgalmi változás Győrben az Új Élet úti körforgalom építésénél:

A 83-as út győri bevezető szakaszán
az Új Élet úti csomópontban elkészült a turbó körforgalom Ménfőcsanak felőli oldalán az útpálya, így megkezdhető a gyirmóti oldalon a körforgalom kialakítása.

2022. június 2-án csütörtökön
a szakemberek módosítják az Új Élet úti körfogalom építése miatt 2022. március óta bevezetett forgalmi rendet. A 83-as út forgalmát a csomópontban az új körpálya Ménfőcsanak felőli oldalára terelik át. Ezáltal újra Ménfőcsanak irányából az Új Élet útról ki lehet fordulni a 83-as útra Győr irányába, a Pápa felé történő balra kanyarodás a forgalombiztonság érdekében nem lehetséges. A 83-as útról csak Pápa felől lehet behajtani az Új Élet utcába, Győr felől a balra kanyarodás tiltásra kerül.

A 83-as útról Gyirmót felé a Ménfői útra nem lehet bekanyarodni, Gyirmótról a Ménfői útnál nem lehet kikanyarodni a 83-as útra.

A távolsági buszok megállói a 83-as úton a Győr felőli oldalra kerülnek áthelyezésre. A Garan János – Galgóczi Erzsébet utcában a buszközlekedés nem változik.”

Hirdetés

Mindenkitől azt kérik, fokozott óvatossággal és körültekintéssel vezessen az érintett szakaszon.

Kapcsolódó témák: #Győr | #útépítés |
likeold
a fb oldalunkat