Miniszteri elismerő oklevelet kapott szakértőnk

Ferenczy Balázs
2021.07.18. 12:37

Nagykutasi Viktor, a Kertbarát Magazin szakértője dr. Nagy István agrárminiszter miniszteri elismerő oklevelét vehette át.

A héten, Budapesten vehette át dr. Nagy István agrárminiszter miniszteri elismerő oklevelét Nagykutasi Viktor, a Kertészek és Kertbarátok Győr Városi Egyesületének elnöke, a Győr+ Média Kertbarát Magazinjának szakértője. A díj azért is nagy szó, hiszen ilyen fiatalon, ilyen nívós szakmai díjat még senki nem vehetett át. A méltatás alapján Viktor az elmúlt 25 évben előadásokkal, tanácsadásokkal és a szakmáért tett erőfeszítéseivel érdemelte ki a jelölést. Szakértőnket a Kertészek és Kertbarátok Országos Szövetsége ajánlotta a díjra, amire az eddigi eredmények és szakmai önéletrajz alapján választották ki a legjobbakat. 

A díjátadó meglepetése volt, hogy a Kertészek és Kertbarátok Győr Városi Egyesülete is elhozhatott egy kitüntetést, a civil szervezetet 2020 Legjobb Kertbarát Körének választották.

Nagykutasi Viktor elnök a Győr+ Rádió reggeli műsorában elmondta, “gyakorlatilag bármihez, amihez kertbarát berkeken belül nyúlunk, abban tudunk szakmailag legek lenni. A miénk a legtöbb kiadvány, a legtöbb előadás az országban.”

Az év elején készült el az egyesület nyolcadik növényvédelmi kiadványa, de nem tétlenkednek, már elkezdték a kilencedik verzió előkészületeit, ami a tervek alapján már könyv formában jelenik meg – “ez a könyv az egész ország kertészkedő társadalmának egy nagyon hasznos szakkönyve lesz” – emelte ki Nagykutasi Viktor.

A műsorvezetők az elmúlt napok heves, kiadós esőzéseiről, napégésről, jégesőről, a dióburok-fúrólégyről és aktuális munkákról is kérdezték a szakértőt – a tippekért hallgassa vissza a beszélgetést!
Győr+ Rádió · 07.13. – Győr+ Reggeli – Vendégeink: Nagykutasi Viktor
Kapcsolódó témák: #Győr+ Rádió | #Kertbarát | #kitüntetés |