Hirdetés
Címke: Kertbarát
Hirdetés
Ficsór Dávid 2021.03.05.

Egyre több a kertbarát

Megnőtt a hobbikertészek száma az utóbbi időszakban, ezt mondta Híradónknak Nagykutasi Viktor. A Kertészek és Kertbarátok Győr Városi Egyesületének elnöke azt is hozzátette, egyre népszerűbbek a magas ágyások is a kerttulajdonos körében

Nagykutasi Viktor 2021.02.28.

Már nagyon várjuk a tavaszt!

Január vége kicsit becsapott minket. Napokig 10 °C körüli volt hőmérséklet, de ahogy lenni szokott, a február azért még megmutatja, hogy évszak szerint tél van. Talán itt a környékünkön nem okozott kárt a többnapos hideg.

Földvári Gabriella 2021.01.31.

Online térbe költöztek a kertbarátok

A fél évszázada működő Kertészek és Kertbarátok Győr Városi Egyesülete is nehéz helyzetbe került a koronavírus-járvány miatt, nem tudták megtartani összejöveteleiket, előadásaikat, bemutatóikat, szakmai útjaikat. Nagykutasi Viktor, az egyesület elnöke alternatívaként a győri kertbarát honlapját ajánlja, ahonnan minden fontos dolgot megtudhatunk a kertészkedéssel kapcsolatban.

Ferenczy Balázs 2021.01.29.

Kertbarát – Így készül a Rédei Kertimag

Itt a február, sokan tervezik már a kiskerti munkákat! Magazinunkban pont ezért a Rédei Kertimaghoz látogatunk, ahol a vetőmag előállítás kulisszáiba tekintünk be.

Nagykutasi Viktor 2021.01.01.

Ötmillió kertész országa vagyunk

Azt hiszem, nyugodtam mondhatom, hogy egy nehéz és sajnos emlékezetes éven vagyunk túl. A kertbarátoknál, a gyümölcsöt termelőknél már a tavasz rányomta bélyegét az éves termésre, hiszen nagyon nagy volt a virágzás alatti és a virágzás utáni fagykár

Ferenczy Balázs 2020.12.26.

Mitől lesz fekete a dió?

A Kertbarát Magazin decemberi adásában a dióburokfúrólégy után eredtünk!

Zombai-Kovács Ákos 2020.12.12.

Milyen fenyőt állítsunk?

Mű-, gyökeres vagy vágott fenyő? Ha vágott, akkor nordmann, ezüst, esetleg luc? Ezek a kérdések foglalkoztatják most a magyar családok többségét, karácsony közeledtével.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat