Hirdetés
Összefogás Győrért Egyesület

„Mindenkinek el kell mennie szavazni”

Fotó: O. Jakócs Péter
Győr+
2020.01.23. 13:00

Ahogy októberben, most is arra buzdít Balla Jenő, az Összefogás Győrért Egyesület polgármester-jelöltje, hogy mindenki menjen el szavazni, s voksoljon úgy, ahogy a lelkiismerete diktálja, és amelyik jelöltről úgy érzi, a legtöbbet tehet a városért.

Hirdetés

„Nagyon bízom benne, hogy magas részvétel lesz, s ha így lesz, akkor sok szavazatot fogunk kapni! – kezdte Balla Jenő polgármester-jelölt. „Úgy gondolom a mostani helyzet kiszámíthatatlan, nem lehet tudni, hogy az emberek kire fognak szavazni. Azt viszont már most is látjuk, hogy a pártokból valamilyen szinten elegük van.” – fogalmazott, majd hozzátette, hogy nap mind nap azt látja, hogy a győriek elfáradtak az októberi eseményekben, s a mostani kampányban is. Úgy véli ez arra sarkalja majd a szavazókat, hogy rá, a 100 százalékig civil Balla Jenőre adják a voksokat.

Balla Jenő egyébként azt már többször is hangsúlyozta, hogy ő egyfajta hidat szeretne képezni a kormánypárt és az ellenzéki pártok között. „Mind a két oldalnak vannak konstruktív, jó ötletei. Ezeket kellene összeegyeztetni és létrehozni egy jó városvezetést. Ennek a városnak előre kell mennie!”

Hirdetés

A jelölt úgy véli, ha bizalmat szavaznak neki, ő lesz a garancia ennek a hídnak a megvalósulására, s úgy gondolja, őt mindenki el tudná fogadni.

A programjáról szólva kiemelte, nagyon örül neki, hogy ennyien kíváncsiak rá, s hogy elkezdtek azokról a problémákról beszélni, amelyeket fejleszteni kell a városban.

„Nekem nagyon fontos, hogy alternatív iparágakat alakítsunk ki, s idevonzzuk a befektetőket: az ipar és turisztika területén is. A delfináriumot is a befektetők pénzén kell megvalósítani. Ezzel lehetne előre vinni a várost. Jelenleg az ipar fellegváraként tekintenek a városra. Viszont kell, hogy legyen más tervünk is, ha mondjuk az Audinak nem termelése, hanem az ott dolgozók száma csökken.” – zárta Balla Jenő, majd újra azt hangoztatta, január 26-án mindenkinek el kell mennie szavazni.

TV-s szerkesztő: Kárpát Zsolt

Kapcsolódó témák: #Győr+ TV | #választás2020 |
likeold
a fb oldalunkat