Hirdetés
Személyre szabott feladatok

Mindenkinek a legmegfelelőbbet

Fotó: Esély Kft.
Győr+
2020.08.21. 16:41

Mindenkinek a képességeinek és készségeinek legmegfelelőbb munkát próbálják megtalálni a rehabilitációs foglalkoztatást végző győri Esély Kft.-nél.

Hirdetés

A győri Esély Közhasznú Nonprofit Kft. 161 dolgozójából 121 fő megváltozott munkaképességű és fogyatékossággal élő munkavállaló. A szervezet akkreditált munkáltató, bérmunkát végeznek a nyílt munkaerőpiacon sok üzleti partnerrel.

„Elsődleges feladatunk a rehabilitációs foglalkoztatás, ami azt jelenti, hogy próbálunk személyre szabottan foglalkoztatni, a munkavállalók készségeit, képességeit figyelembe venni – vagy azért, mert szakképesítéssel rendelkezik, vagy azért, mert alkalmas a feladat elvégzésére –, illetve előremeneteli lehetőséget biztosítani számukra” – mondta el a nonprofit gazdasági társaság vezetője, Farkasné dr. Lukácsi Zita. Hozzátette: „Vannak, akiknél önmagában azzal, hogy dolgoznak és szinten tartható az egészségi állapotuk, már megvalósul a rehabilitáció. Vannak, akiket a nyílt munkaerőpiacra is fel tudunk készíteni.”

Hirdetés

A fő profiljuk mellett szociális és egyéb szolgáltatást is nyújtanak a munkavállalók részére. Szociális szakembereikkel szabadidős programokat szerveznek és segítséget adnak az élet szinte minden területén a munkavállalóiknak, amennyiben azt kérik. Több családot sikerült már lakáshoz juttatniuk, a munkavállalóik közül többen kikerültek a hajléktalanellátásból is az évek során, és vannak, akik párra leltek a náluk dolgozók között és családot is alapítottak.

A nonprofit gazdasági társaság szakembereinek nagy szerepe van abban, hogy a dolgozóik esélyt kapnak és a számukra legmegfelelőbb munkát végezhetik. Ehhez további segítséget nyújtanak a munkavállalók mellett álló szerető családok. A családtagok és az Esély Kft. szakemberei együttesen a támogatói, támaszai az itt dolgozó megváltozott munkaképességű és fogyatékossággal élő embereknek.

(x)

Kapcsolódó témák: #Győr |
likeold
a fb oldalunkat