Megszületett Freddie kisfia, Ármin Farkas

Fotó: Győr+ Média
Győr+
2022.05.31. 14:42

Immáron kétszeres apukának mondhatja magát Fehérvári Gábor Alfréd, művésznevén Freddie. A 32 esztendős énekes kislánya, Léna csaknem másfél évvel ezelőtt született meg. Felesége, Dóra pedig most kisfiúval ajándékozta meg őt, aki az Ármin Farkas nevet kapta.

,,A tegnapi reggel folyamán azon méltatlankodtam, milyen peches vagyok, hogy Ármin nem elég, hogy bekésik 3 napot, de pont azt a napot választja amikor koncertünk van. Így vagy nem lehetek ott, vagy nem érek vissza… Végeredményét tekintve mindegy, a lényeg, hogy lemaradok… Aztán kora délután azon kaptam magam, hogy a magzatvíz oda, elakadásjelzővel levillogva mindenkit rohanok a kórházba, és a parkolástól számított 1,5 órán belül a kezemben fogom családunk legfiatalabb férfi tagját. Fejben még az autóban voltam, olyan gyorsan történt minden.
Mire felfogtam, hogy megszületett, indulnom kellett, hiszen a zenekar már a helyszínen várt… Az odaút furcsa volt és vegyes érzelmekkel teli, de a koncert, a zenekarom, a család jelenléte és a közönség minden szürreális érzelmi hullámvasutat semmissé tett… Hálás vagyok a tegnapi napért, mindenkinek aki részt vett benne, mert sosem fogom elfelejteni. Legfőképp neked @lampas mert a várandósságot és magát a szülést így végigcsinálni rajtad kívül senki sem lett volna képes, és Árminnak aki úgy intézte, hogy Apa még pont ott legyen…”
– számolt be az örömhírről Freddie a Facebook-oldalán.

A művész néhány nappal ezelőtt a Győr+ Médiának nyilatkozott róla, hogy hamarosan kétszeres apuka lesz.

Szerencsére Dóri jól érzi magát, és az orvosi eredmények alapján is mondhatom, hogy hála az égnek minden rendben van. Várom már, hogy kétszeres apa legyek. Léna születését elképesztő volt megélni, Ármin Farkas érkezésével kapcsolatban is hasonlók az érzéseim. Pozitívumnak tartjuk, hogy a két gyermek életkora között nincs nagy különbség, gyakorlatilag olyan, mintha ikrek lennének” – fogalmazott Freddie.

Kapcsolódó témák: #gólyahír | #kisbaba | #születés |