Gólyahír

Freddie: Várom már, hogy kétszeres apa legyek

Fotó: Győr+ Televízió
Pécskai István
2022.05.25. 10:55

Ismét apai örömök elé néz Fehérvári Gábor Alfréd, művésznevén Freddie. A 32 esztendős énekes kislánya, Léna csaknem másfél évvel ezelőtt született meg. Felesége, Dóra most a harmadik trimeszterben van: kisfiút hord a szíve alatt, aki az Ármin Farkas nevet kapja.

Szerencsére Dóri jól érzi magát, és az orvosi eredmények alapján is mondhatom, hogy hála az égnek minden rendben van. Várom már, hogy kétszeres apa legyek. Léna születését elképesztő volt megélni, Ármin Farkas érkezésével kapcsolatban is hasonlók az érzéseim. Pozitívumnak tartjuk, hogy a két gyermek életkora között nincs nagy különbség, gyakorlatilag olyan, mintha ikrek lennének” – nyilatkozta Freddie a Győr+ Médiának.

A művész mindenben támogatja feleségét.

„Dóri fantasztikus anyuka, büszke vagyok rá. Amikor csak lehet, segítek neki, igyekszem kivenni a részem a Lénával kapcsolatos teendőkből. Hamar sikerült elsajátítanom például a pelenkázási technikát, de az etetéssel és a fürdetéssel is elboldogulok” – tette hozzá Fehérvári Gábor Alfréd.

Noha apaként mindennap helyt kell állnia, a zenei karrierjére is igyekszik maximálisan koncentrálni.

Habár a családom a legfontosabb számomra, nem szerettem volna, ha a pályafutásom akárcsak egy kicsit is háttérbe szorul. Több dalt is írtunk az elmúlt időszakban, amelyeket még nem hallhatott a közönség. Ezeket egyébként majd szeretnénk albumon megjelentetni, a kitűzött dátum jövő április, amikor harminchárom éves leszek. A dalszövegírással kapcsolatban támadtak nehézségeim, sem időm nem volt rá, sem pedig a megfelelő körülményeket nem tudtam hozzá megteremteni. Hujber Szabolcs barátom nyújt segítséget ez ügyben, kiváló dalszövegeket írt, amelyeket öröm elénekelni – mesélte Freddie, aki zenésztársaihoz hasonlóan nehezen élte meg, hogy a koronavírus-járvány miatt sokáig nem koncertezhetett. – Nagyon fontos bevételektől estünk el, hiszen két évig nem zenélhettünk. Féltettem a zenekar tagjait is, hiszen veszélybe került a megélhetésük, de örömömre szolgál, hogy javul a helyzet a zenei szakmán belül. Szerencsére most már tarthatunk koncerteket, és nagyon bízom benne, hogy mindez így is marad. Felvillanyozva érzem magam, hogy nemsokára kétszeres apukaként állhatok színpadra.

Győrből indult
A győri születésű Fehérvári Gábor Alfréd a Rising Star tehetségkutatóban vált országos szinten ismertté 2014-ben. Akkoriban irodai asszisztensként dolgozott, illetve versenyszerűen sportolt, utóbbit azonban egy sérülés miatt idejekorán fel kellett adnia. Ezután kezdett komolyabban foglalkozni a zenével. 2015 végén a Pioneer című slágerével bejutott A Dal 2016 válogatójába, s aztán hazánkat is képviselte a stockholmi Eurovíziós Dalfesztiválon. Évek óta az MTVA stábját erősíti műsorvezetőként.

Kapcsolódó témák: #apaság | #szülő | #zene |