Meglepték a gyermekotthon lakóit

Fotó: Ács Tamás
Németh Boglárka
2022.04.20. 20:26

Nagy meglepetés érte a Bagolyvár Gyermekotthon lakóit szerda este. Az Arrabona Eagles MC motorosai és Varga Szabina, valamint Pintér Margit gyümölcsöt, édességet, kekszet és pizzát vittek az árva gyermekeknek. Az extra meglepetés pedig a Delta Zenekar volt, akik slágereikkel csaltak mosolyt kicsik-és nagyok arcára.

Nagy izgalommal várták a kerítésnél kit rejthet a fekete turnébusz, nagy volt az öröm, amikor a Delta zenekar tagjai megérkeztek a győri Bagolyvár Gyermekotthonba. 

Az Arrabona Eagles MC motoros egyesület titkára, Széles Zoltán nagyon szívesen jött el, hogy a szervezőkkel közösen átadják az adományokat. A felajánlásokat egy élelmiszerüzletben gyűjtötték, jutott ebből rászoruló családoknak, egy részét azonban a gyermekotthonnak szánták. “Szívesen segítek, 2003-ban, amikor megalakultunk, akkor fő célként tűztük ki, hogy támogatjuk a betegeket, a rászorulókat és gyermekeket. Nagy öröm látni az arcokat, hogy örülnek, ezért vagyunk itt” – nyilatkozta a Győr+ Médiának Széles Zoltán.

Varga Szabina, az egyik főszervező kiemelte, hogy számos gyűjtést szervez és felügyel, de mindig felemelő érzés a gyermekotthonba jönni. “Nekem nagyon fontos a gyermekek és a rászoruló családok támogatása, hiszen én is voltam olyan élethelyzetben, amikor jól jött volna, vagy jól jött a segítség” – hangsúlyozta a szervező.

A zenekar frontembere, Szabó Péter és a Delta pillanatok alatt hatalmas bulit varázsoltak az otthon udvarán. Mindenki ugrált, tapsolt és éljenzett. “Szívesen segítünk és ezzel szeretnénk felhívni mások figyelmét is arra, hogy jótékonykodjanak, olyan dalokkal készültünk most, amivel mindenkinek örömet tudunk okozni” – számolt be az énekes.

Galéria: Ács Tamás

TV-s szerkesztő: Németh Boglárka