Hirdetés
Győr-Szol Zrt.

Megkezdték a megelőző síkosságmentesítést

Fotó: Győr-Szol Zrt.
Győr-Szol Zrt.
2021.01.13. 21:38

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint csapadék várható Győr területén keddről szerdára (január 13-áról január 14-ére) virradó éjszaka.

Hirdetés

óAz előrejelzés miatt a Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya január 13-án este 10 órától – úgynevezett „alásózással” – megkezdi a csúszásmentesítést a város legforgalmasabb útszakaszain.

A társaság 18 sószóró járműve és 24 munkatársa az előírásoknak megfelelően elsőként a hidakon és a felüljárókon, tömegközlekedési útvonalakon, főutakon juttatja ki a síkosságmentesítő anyagot. A belvárosi járdákat, buszmegállókat kézi erővel takarítják.

Hirdetés

Ha az időjárási körülmények indokolják, a kora reggeli óráktól a szolgáltató teljes jármű- és személyi állománya valamint a szerződött alvállalkozók is bekapcsolódnak a munkába, hogy a reggeli fogalom megindulásakor a város legforgalmasabb útjai biztonságosan járhatóak legyenek.

A szolgáltató felhívja a közlekedők figyelmét, hogy megfelelően felkészített és téli gumival felszerelt járművel induljanak útnak. A speciális körülmények között hosszabb menetidővel kell számolni, ezért célszerű hamarabb elindulni.

Kapcsolódó témák: #Győr-Szol Zrt. | #közlekedés | #tél |
likeold
a fb oldalunkat