Hirdetés
Tűzcsap, villanyoszlop, szalagkorlát - mindegyik útban volt.

Még mindig nem tudunk tolatni

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2020.12.04. 16:39

Anyagi káros balesetek ismeretlen okozóit keresi a Győri Rendőrkapitányság.

Hirdetés

Az M1-es autópálya 119-es kilométerszelvényében, az ARRABONA pihenőben múlt hónap november 14-én 0 óra 10 perc körül egy ismeretlen személy, ismeretlen gépkocsijával feltehetően hátramenetet hajtott végre. Haladása során neki ütközött a parkolóban várakozó tehergépjármű ponyvájának, amelyben anyagi kár keletkezett. A balesetet követően az okozó járművezető a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül eltávozott.

Győrben, a Körtefa utcában lévő egyik autóbusz megálló előtti útszakaszon november 9-e környékén – pontosan nem ismert időpontban hátramenetet hajtott végre egy tehergépkocsi. Neki ütközött az út szélén lévő beton villanyoszlopnak, amely az ütközés erejétől eltörött és megdőlt. A balesetet követően az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül elhajtott.

Hirdetés

November 5-én 10 óra környékén Győrben, az Ipari Parkban egy járműszerelvény haladása során, szabálytalan hátra menetet hajtott végre a Juharfa utcában, amelynek során a gépjárművel nekiütközött az út mellett lévő tűzcsapnak, valamint egy közlekedési jelzőtábla oszlopának. A balesetet követően az ismeretlen sofőr adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta.

Az M1-es autópályán, október 21-én éjfél körül, Budapest felől Győr irányába közlekedő ismeretlen sofőr járművével haladása során, a 112-es kilométerszelvény közelében – feltehetőleg figyelmetlenségéből adódóan – neki ütközött az út bal oldali szalagkorlátjának, majd a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül elhagyta.

Szintén az M1-es autópályán, október 28-án éjfél körül Győr felől Budapest irányába közlekedett egy ismeretlen sofőr. Haladása során, a 116-os kilométerszelvény környékén – feltehetőleg figyelmetlenségéből adódóan – neki ütközött az út bal oldali szalagkorlátjának, majd a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül elhagyta.

A rendőrség kéri mindazon személyek jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívás kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győr, Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-000 telefonszám 58-73 és a 85-79 számú mellékén.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó témák: #baleset | #Győr-Moson-Sopron | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat