Light Friday akció a győri kézis lányokkal

Győr+
2022.11.03. 08:18

Az országos közlekedésbiztonsági kampány, a Light Friday során november 4-én 10-11 óráig Győrben, a Baross Gábor út 21. számnál, a Tourinform- Látógatóközpontnál találkozhatnak a Győri Audi ETO KC két játékosával az érdeklődők, akik a rendőrök munkáját segítik az akcióban.

A magyar női kézilabda válogatott balszélsője, kétszeres Bajnokok Ligája győztes, és háromszoros magyar bajnok Fodor Csenge, és a Magyar Kupa győztes fiatal balátlövő Ogonovszky Eszter a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Baleset-megelőzési Bizottság szakembereivel együtt várják az érdeklődőket.

Az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Baleset-megelőzési Bizottságának Látni és Látszani elnevezésű országos akció idén október 17-én kezdődött és december 4-ig tart, amely a balesetmentes közlekedés érdekében az őszi-téli időjárás okozta vezetésbiztonsági kihívásokra hívja fel a figyelmet. A kampány kiterjed a kerékpárral közlekedőkre is.

A megyei program keretében november 4-én, a Belvárosba látogatók a közlekedésre vonatkozó jó tanácsokat és a készlet erejéig láthatóságot elősegítő közlekedésbiztonsági eszközöket – fényvisszaverő mellényeket, karpántokat, kerékpáros prizma, lámpa szett– vehetnek át a kézilabdás hölgyektől és a rendőröktől.