Zuhanás

Lezuhant egy autó az M1-esről

Fotó: Győr+ / O. Jakócs Péter
Győr+
2021.05.17. 09:17

Több métert repülve a Királyszéki útra, pontosabban az itt elhaladó kerékpárút mellé zuhant az M1-es győri szakaszán hétfőn délelőtt balesetező személygépkocsi. Egy szemtanú beszámolója szerint a BMW először az autópálya két oldalát elválasztó, belső korlátnak csapódott neki. Helyszíni beszámolók szerint a balesetnek legalább egy súlyos sérültje van.

Hirdetés

Cikkünk további helyszíni fotókkal is frissült! (Kérjük, a fotókért görgessen lejjebb.)

13:58 – A rendőrség közleménye: a rendelkezésre álló adatok szerint egy 44 éves szombathelyi férfi közlekedett Mosonmagyaróvár felől Tatabánya irányába személygépkocsival. Haladása során járművével a nedves útfelületen megcsúszott, majd a szalagkorlátot ledöntve, az autópálya-felüljáró alatt átvezető út melletti területre zuhant.

Az esetet a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Kollégánknak sikerült beszélnie a helyszínen egy szemtanúval, aki elmondta: szemre nézve nagy sebességgel közelített az autó, amikor megcsúszott a pályán. Először a bal oldali, belső elválasztó korlátnak ütközött neki, és a belső sávelválasztó korlát dobta meg annyira a BMW-t, hogy a pálya jobb oldalán gyakorlatilag lerepült az úttestről.

Telefonon elértük a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletét, ahol elmondták: információik szerint három sérült elszállítása van folyamatban a helyszínről.

A helyszíni szemle zajlik, útlezárás a baleset miatt nem várható – mondta el a Győrplusz kérdésére Takács Zoltán sajtóügyeletes.

A sérültek állapotáról egyelőre nem érkezett hivatalos információ. Helyszíni beszámolók szerint ugyanakkor a balesetnek legalább egy súlyos sérültje van.

Fotó: Győr+ / O. Jakócs Péter

Egy olvasónk pedig azt jelezte: egészen pontosan nem is a Királyszéki útra, hanem a mellette elhaladó kerékpárút mellé zuhant az autó. „Nagy szerencse, hogy éppen akkor senki sem kerékpározott arra” – tette hozzá.

Korábban írtuk:

Lezuhant egy személyautó az M1-es autópályáról Győrben, és a tetejére borulva a Királyszéki úton állt meg. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

Tekintse meg a helyszínen készült tovább fotóinkat is!

Fotók: Győr+ / O. Jakócs Péter

Az esős időben hét első napja egyébként is sok balesettel indult, ezekről bővebben itt irtunk:
Kapcsolódó témák: #baleset | #Győr |
likeold
a fb oldalunkat